Svets- och plåtteknik

Kille i svetsmiljö
99

Utbildningar

Du kan till exempel få jobb som internationell svetsare eller svetsspecialist efter utbildningen.

Lernias utbildningar inom svets- och plåtteknik är kvalitetssäkrade och kan ge dig goda internationella möjligheter. Vår kompetens inom det svetstekniska området uppdateras kontinuerligt eftersom vi också aktivt deltar i utvecklingsarbetet både i Sverige och resten av världen.

Vad kan utbildningar inom området leda till?

Det finns många olika yrkesvägar för dig som går en utbildning inom svets- och plåtteknik men de vanligaste är internationella svetsare och svetsspecialister. Eftersom utbildningarna är internationellt gångbara har du hela världen som arbetsfält och därför kan du lika väl arbeta på en mindre svensk verkstad som på ett multinationellt industriföretag. 

Arbetsmarknad och framtid

Efterfrågan på personal inom området svets- och plåtteknik är relativt god och det råder för tillfället balans mellan efterfrågan av personal och tillgång till arbete. Det finns dessutom gott om jobb för svetsare med specialistkunskaper, särskilt i vissa regioner. På fem till tio års sikt kommer det att vara en viss brist på svetsare. 
Källa: Arbetsförmedlingen

Lernias utbildningar inom svets- och plåtteknik

Vi utbildar på alla nivåer från grundkurser till avancerad svetsning som kan leda till certifiering enligt internationell standard. 

Öppna/Stäng
{{result.ResultItems.length}}

Hitta Utbildning

Filtrera listan
Filtreringen resulterade i {{result.ResultItems.filtered.length}} st träffar
Visa resultat som

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta