Restaurang och livsmedel

25

Utbildningar

Du kan till exempel få jobb som kock, kallskänka, servitris/ servitör, cafébiträde eller bagare efter utbildningen.

Våra utbildningar inom restaurang och livsmedel är vägen till ett spännande jobb som kock, kallskänka, servitris/servitör, cafébiträde, bartender eller bagare. Lernia utvecklar utbildningarna tillsammans med branschen och med en bra utbildning i bagaget är chansen till jobb stor.

Vad kan utbildningar inom området leda till?

Gillar du att jobba med mat och dryck, är serviceorienterad och stresstålig så är restaurang- och livsmedelsbranschen något för dig. När du läser utbildningar inom restaurang och livsmedel öppnar sig möjligheter för jobb på olika typer av restauranger, storkök, bagerier, kaféer, barer och hotell som t ex kock, kallskänka, servitris/servitör, cafébiträde, bartender eller bagare. Vi jobbar nära branschen för att se till att utbildningarna motsvarar branschens krav.

Arbetsmarknad och framtid

Arbetsmarknaden och möjligheten ser olika beroende på yrkesinriktning. Som utbildad kock har du mycket goda chanser att få jobb både nu och i framtiden medan som köksbiträde och servitör ser det lite tuffare ut beroende på vart du bor i landet. Antal jobböppningar är många men konkurrensen hård, vilket gör vikten av en bra utbildning ännu större. Källa: Arbetsförmedlingen

Lernias utbildningar inom restaurang och livsmedel

Lernia har både vuxen- och arbetsmarknadsutbildningar som förbereder dig på en mer allmän roll inom området eller mer specialiserad som exempelvis bagare eller cafébiträde.

Öppna/Stäng
{{result.ResultItems.length}}

Hitta Utbildning

Filtrera listan
Filtreringen resulterade i {{result.ResultItems.filtered.length}} st träffar
Visa resultat som

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta