Lean

Lean

1

Utbildningar

Lernia kan erbjuda flera olika inriktningar inom Lean. Kontakta oss för mer information.

Kundanpassa och effektivisera verksamheten i er organisation med minskad ledtid som resultat. Lernias utbildningar i Lean och Six Sigma ger er verktygen för att kunna ta ett helhetsgrepp på hur organisationen kan utvecklas från toppnivå till minsta detalj.

Lernias utbildningar inom Lean

  • Lean – företagsanpassat: som kombinerar teori och praktik och som lägger stor vikt på att analysera verkliga exempel på den teori som studeras. Den teoretiska utbildningen ger en grundläggande introduktion till relevanta ämnesområden och den praktiska fokuserar på kartläggning och analys och förbättringsförslag.
  • Leanspelet: som visualiserar förändringsarbetet och tillämpningen av metoderna inom Lean och där man simulerar produktionen oavsett vilken typ av verksamhet.
  • Six Sigma – Black Belt: som förbättrar organisationens finansiella resultat genom förbättrad kvalitet vilket innebär reducerade kvalitetsbristkostnader och ökad konkurrenskraft vilket säkerställer framtida affärer. Six Sigma tillhandahåller jordnära och pragmatiska verktyg för processutveckling, dagslägesanalys och produktutveckling.

Öppna/Stäng
{{result.ResultItems.length}}

Hitta Utbildning

Filtrera listan
Filtreringen resulterade i {{result.ResultItems.filtered.length}} st träffar
Visa resultat som

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta