Ekonomi och administration

Man vid skrivbord
7

Utbildningar

Du kan exempelvis jobba som vårdadministratör eller inom butik och handel.

Våra utbildningar inom ekonomi och administration ger dig möjlighet att jobba inom flera spännande områden. En bra utbildning lönar sig då konkurrensen om jobben i sektorn kan vara hög.

Vad leder utbildningar inom området till?

Utbildningar inom ekonomi och administration leder till jobb inom olika typer av företag och avdelningar. Du kan exempelvis jobba med löne- och personalfrågor, som ekonomi- och redovisningsassistent, eller som administratör inom vårdsektorn.

Arbetsmarknad och framtid

Det kommer bli allt viktigare inom ekonomi- och administrationsyrken att ha en bra utbildning som bas. Arbetsförmedlingen bedömer att det kommer finnas många lediga jobb att söka men att konkurrensen om jobben kommer vara medel till hård. Det gäller inte för alla administrativa yrken och exempelvis så kommer efterfrågan på kvalificerade administratörer inom vård fortsätta att vara stor. Källa: Arbetsförmedlingen

Lernias utbildningar inom ekonomi och administration

Inom vuxenutbildningar och arbetsmarknadsutbildningar har vi bland annat inriktningar mot administration och butik och handel. Inom yrkeshögskolan finns vår populära utbildning till vårdadministratör.

Öppna/Stäng
{{result.ResultItems.length}}

Hitta Utbildning

Filtrera listan
Filtreringen resulterade i {{result.ResultItems.filtered.length}} st träffar
Visa resultat som

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta