Data/IT

7

Utbildningar

Inom data/IT kan du läsa till systemutvecklare, nätverkstekniker, backendutvecklare mm.

Våra IT-utbildningar finns på flera nivåer. Alltifrån grundläggande arbetsmarknadsutbildningar eller certifieringskurser till kompletta yrkesutbildningar inom yrkeshögskolan.

Vad kan utbildningar inom området leda till?

Det finns flera spännande yrkesroller för dig som vill gå en data/it-utbildning. Beroende på längd, nivå etc kan du exempelvis läsa till systemutvecklare, nätverkstekniker eller webbutvecklare. Framtida arbetsgivare kan vara allt från traditionella industriföretag eller offentliga organisationer till multinationella tjänsteföretag. Det är vanligt att man arbetar som konsult och därmed är ute på uppdrag hos kunden.  

Arbetsmarknad och framtid

Förutsättningarna för att få jobb inom Data/IT är relativt goda. Efterfrågan på exempelvis drifttekniker och nätverkstekniker kommer att vara balanserad de närmaste åren och under en tioårsperiod kommer behovet från arbetslivet vara gott. Efterfrågan på exempelvis applikationsutvecklare och systemutvecklare är för tillfället stort och även på fem till tio års sikt väntas möjligheterna till arbete bli mycket goda. 
Källa: Arbetsförmedlingen

{{result.ResultItems.length}}

Hitta Utbildning

Filtrera listan
Filtreringen resulterade i {{result.ResultItems.filtered.length}} st träffar
Visa resultat som

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta