Lernia-konsulten Dalibor Vranic går mot nya utmaningar

Dalibor Vranic slutar som konsult efter 10 år hos Lernia. – Genom olika sorts uppdrag har jag utvecklat min kompetens, och jag har alltid känt ett stort stöd från mina chefer.

Lerniakonsulten Dalibor Vranic och konsultchef Matilda Williams

Vad har fått dig att stanna hos Lernia så länge?
– Jag har fått intressanta uppdrag, och alltid känt ett stort stöd från mina chefer. De har frågat mig vad jag vill göra, och då har jag fått de uppdrag jag helst velat ha. Det har funnits ett gehör för mina önskemål och företaget har verkligen tagit hand om mig!

Vilken typ av uppdrag har du haft?
– Mestadels som montör, men även som fastighetsskötare och operatör. Till exempel hos Karossen i Södertälje där vi byggde om polis- och militärfordon, sedan hos Atlas Copco där jag även arbetade med ett projekt i Tyskland. För drygt ett år sedan kom jag till DeLaval som montör.

“Jag har fått intressanta uppdrag, och alltid känt ett stort stöd från mina chefer.”

 Hur ser du på din utveckling under de här åren?
– Jag har lärt mig mycket och har fått utökad kompetens tack vare mina olika arbetsuppgifter. Det är också utvecklande att lära känna nya vänner på alla arbetsplatser, man lär sig något nytt av varje person.

– Det har varit en utmaning att möta nya uppdragsgivare, men jag har samtidigt känt en trygghet i min anställning hos Lernia. För varje ny arbetsintervju har jag fått tips och råd från mina chefer och blivit bättre och bättre i de situationerna. Konsultchefer kan verkligen hjälpa till!

Vad kommer du sakna mest när du nu går vidare till nya utmaningar?
– Vännerna på min nuvarande arbetsplats DeLaval! Men jag har också fått bättre kontakt med Lernia det senaste året, det kommer jag också sakna.

Namn: Dalibor Vranic, 41 år
Bor: Hagsätra.
Familj: Fru och två söner.
Fritid: Umgås med familjen.
Minne från Lerniatiden: När vi konsulter samlades på Lernias kontor för att få information om hur det går för företaget. Vi blev bjudna på middag och kände gemenskap och delaktighet.

 

“Han har jobbat längre än de flesta av oss på kontoret, det är roligt att han trivts så länge hos oss!”

Matilda Williams
Konsultchef på Lernia

Kundservice

Öppna/Stäng
0771-650 600 Vardagar 8-16.30

Kontakta oss här!

Fler referenser om Lernia

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta