Tillsammans formar vi framtiden

Förra året utbildade vi 48 000 personer, hyrde ut 9 300 bemanningskonsulter och hjälpte 1700 kunder med kompetensförsörjning. 

Vi på Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Vi finns över hela landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Vårt nära samarbete med svenskt näringsliv och offentliga aktörer ger oss värdefulla insikter i vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden, både i dag och i framtiden. Vi kan matcha bemanningskonsulter och deltagare i våra utbildningar mot företagens efterfrågan. På så sätt bidrar vi till att minska kompetensgapen i samhället och skapa en hållbar arbetsmarknad för alla. 

Med snart 100 års samlad erfarenhet är vi experter inom vårt område.

Som privatperson kan du gå någon av våra utbildningar för att hitta ditt drömjobb, eller söka jobb hos oss på Lernia eller ute hos någon av våra kunder. Vi stärker företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar genom bemanning och kompetensutveckling. Vid omställningar i arbetslivet kan Lernia gå in och samarbeta med fack, anställda och arbetsgivare. Allt för att stötta företag och individer genom arbetslivets olika stadier.

Vår vision är att vara främsta valet för alla som vill nå framgång genom rätt kompetens – för såväl individer som företag och organisationer.

Läs mer om våra tjänster här

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta