Lernia störst i Sverige inom bemanning för kollektivanställda!

Varje kvartal listar branschorganisationen Bemanningsföretagen de 25 största företagen omsättningsmässigt i branschen. 

Etta på blue collar

I den senaste rapporten för helåret 2014 hamnar Lernia i topp fem och intar förstaplatsen för bemanning inom blue-collar.

Flera av Lernias kunduppdrag inom bemanning under 2014 var mycket komplexa och i vissa fall var volymen omfattande. Lernia har framgångsrikt tillgodosett kundernas behov av flexibilitet och bistått i den utveckling där socialt ansvar får allt större betydelse.

- Vi är oerhört stolta över att få vara kompetenspartner till några av landets största företag och att vi tillsammans är med och formar Sveriges framtid, säger Markus Boberg, marknads och försäljningsdirektör på Lernia. Han fortsätter:

- För att kunna göra detta räcker det inte med att rekrytera och hyra in personal, för många av våra kunder handlar det om att skapa kompetens som inte finns, vilken innebär att personer som idag står utanför arbetsmarknaden kommer i jobb.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs rapporten i sin helhet

Presskontakt

Helena Aru presskontaktElias Wästberg

PR-ansvarig

072-254 66 24

Helena Aru presskontaktElias Wästberg 

PR-ansvarig 

072-254 66 24

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta