Nya karriärvägar öppnar sig för Lernias konsulter på Volvo Cars

Att arbeta som bemanningskonsult är ett bra sätt att bredda sin kompetens och att bygga upp sitt professionella nätverk. En anställning som bemanningskonsult kan leda till att uppdragsgivare tar över anställningen vilket ger nya karriärmöjligheter. Så är fallet för 289 Lerniakonsulter i Göteborg.

Bemanningskonsulter går över till Volvo Cars

Idag övergår 289 bemanningskonsulter till Volvo Cars från Lernia. Konsulterna är montörer, truckförare, svetsare och lackerare placerade på fabriken i Torslanda. För några av dem kommer det även innebära en ny roll som lagledare.

- Vi är både glada och stolta över att de nu går vidare i sina karriärer, vi har följt många under flera år och önskar dem alla ett varmt lycka till, säger Cecilia von der Lancken, regionchef på Lernia.

En av de konsulter som övergår till Volvo Cars är Kenneth Morillo, 24 år. Han har arbetat som bemanningskonsult hos Lernia sedan 2011 och har provat på olika montörsjobb hos olika företag. Idag arbetar han som montör på fabriken i Torslanda och kommer fortsätta med monteringen av bland annat Volvos nya modell XC90.

- Jag trivs väldigt bra med att arbeta inom industrin och har som bemanningskonsult snabbt byggt upp erfarenhet och kompetens. Nu ser jag fram emot att gå vidare i karriären, säger Kenneth Morillo.

För mer information
Press och PR-ansvarig , telenr 0722-54 02 91

Presskontakt

Helena Aru presskontaktElias Wästberg

PR-ansvarig

072-254 66 24

Helena Aru presskontaktElias Wästberg 

PR-ansvarig 

072-254 66 24

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta