Ny CFO på Lernia

Inge Lindberg har haft rollen som tillförordnad CFO sedan november 2013 och nu tillträder han som ordinarie CFO.

Inge Lindberg, CFO

Inge Lindberg är i sin roll som CFO medlem i Lernias koncernledning. Innan han tillträdde som tillförordnad har han arbetat som CFO/ekonomidirektör för företag inom telekombranschen, så som Telenor Sverige och Teracom men även som senior konsult inom Deloitte och PWC. Inge har en civilekonomexamen från Uppsala universitet.

– Att få rollen som CFO för Lerniakoncernen är hedrande. Lernia har en central och viktig roll inom svensk arbetsmarknad och att få vara en kugge i att utveckla denna verksamhet känns mycket spännande men också väldigt meningsfullt då verksamheten syftar till att få människor i egenförsörjning, säger Inge Lindberg, CFO Lernia, om sin roll.

Inge efterträder Sara Fors som lämnat Lernia för nya utmaningar.

– Jag och övriga i koncernledningen är väldigt glada över att Inge tillträder som ordinarie CFO i Lernias koncernledning. Med sin gedigna bakgrund inom ekonomistyrning och strategi bidrar Inge till Lernias fortsatta utveckling mot att bli Sveriges ledande kompetenspartner, säger Helena Skåntorp, vd och koncernchef för Lernia. Jag vill också rikta ett varmt tack till Sara Fors som har lämnat Lernia, och som varit en stor tillgång för Lernia under den tid hon jobbat hos oss.

För mer information kontakta:

, VD och koncernchef Lernia
telenr: 0708-18 39 07

, PR-ansvarig Lernia
telenr: 0722-54 02 91

Presskontakt

Helena Aru presskontaktElias Wästberg

PR-ansvarig

072-254 66 24

Helena Aru presskontaktElias Wästberg 

PR-ansvarig 

072-254 66 24

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta