Jobba hos oss

Våra medarbetare gör skillnad varje dag. Hör Leyla, Ina, Martin och Susanne berätta om sitt arbete. 

På Lernia är du med och driver arbetet för ett hållbart samhälle där du kan göra skillnad – på riktigt. Vi arbetar med långsiktiga mål och ställer oss frågan hur vi kan få människor att bli anställningsbara och företag att blomstra både på lång och kort sikt. 

Hos oss har du nära dialog med din chef och kollegor. Gemensamt för våra medarbetare är ett starkt samhällsengagemang, ömsesidiga värderingar och den inre motivationen i att vilja påverka. Det är medarbetarna som utgör Lernia och vi letar alltid efter människor som vill vara med och skapa en hållbar framtid.

Vi finns över hela landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Vår geografiska spridning och breda verksamhet skapar goda möjligheter till stimulerande utmaningar och varierande karriärmöjligheter. Vi tar vara på våra medarbetares kunskaper, och kompetensutveckling är en av våra hörnstenar. 

Här nedanför hittar du lediga jobb som finns på Lernia just nu. Du kan även arbeta som bemanningskonsult hos oss - läs mer om det här.

Lediga jobb

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta