Sju poddar om rekrytering, HR och arbetsliv - dessa får du inte missa

Poddar upptar allt mer av vår tid. Praktiskt när man sitter på bussen på väg hem från jobbet, under promenaden eller bara som förströelse hemma i soffan. Här listar vi några av de bästa arbetslivspoddarna med fokus på HR, bemanning och rekrytering


HR-podden – av Gisela Jönsson, doktorand i arbetsvetenskap på KTH, och Katarina Starendal, HR Manager på design- och innovationsföretaget Veryday. Diskuterar ledarskap, organisation och personalarbete i en snabbrörlig värld. 

Hiring on all cylinders – av teknikföretaget Entelo

Med hjälp av experter från rekryterings- och HR-branschen diskuterar podden de största utmaningarna som en rekryterare står inför varje dag.

 

HBR ideacast – av Harvard business review

En affärsinriktad podd om ledarskap som leds av redaktören Sarah Green på Harvard business review. Gästas av såväl kända företagsledare som professorer. Podden startade 2006 och har kommit ut med hela 600 avsnitt

Tack för din ansökan – av TNG

Lyssnaren får ta del av hur rekryterare tänker och resonerar kring allt som handlar om att söka nytt jobb. Mer riktad till den arbetssökande än till dig som rekryterare. 

På jobbet – av Wise consulting

En lättsam och matnyttig podd om ledarskap för moderna ledare.

Nine to thrive HR – av Human capital institute

Programledaren och hennes gäster delar med sig av inspirerande och handfasta tips på hur man lyckas som företagsledare, inom HR och i livet i stort.

The best part of my Job – av rekryteraren Lars Schmidt

Rekryteraren Lars Schmidt delar med sig av historier och anekdoter från arbetslivet. Fokus på olika typer av karriärer och vad arbetet betyder för olika människor.

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta