Arbetsmarknadsutbildningar - Göteborg

Det händer en hel del kring våra arbetsmarknadstjänster på Lernia i Göteborg. Här kan du läsa vad som är på gång och vad vi kan erbjuda.

Besök på Arbetsförmedlingar i Göteborg, Borås, Trollhättan m.fl.

Just nu är vi ute och informerar om våra arbetsmarknadsutbildningar för handläggare och chefer på Arbetsförmedlingarna. Vill ni att vi kommer bort och besöker ert kontor? Kontakta   (0722-54 62 43)  

Coachning ger ökade möjligheter för deltagare ut i APL och jobb

Ökad motivation, stärkt självförtroende och fler företagskontakter är bara några av de effekter som Lernias coachningsprojekt bidragit med i utvalda arbetsmarknadsutbildningar.

Läs mer om vår coachning i arbetsmarknadsutbildningarna

Viktiga datum och tider


Vad: Öppna studiebesök på samtliga våra utbildningar. Om ni vill ha information och rundtur för alla våra utbildningar på Hildedal får ni gärna boka till . Uppge hur många ni blir, det går bra att boka fram till kl 11.30 samma dag. Om du är intresserad av en utbildning krävs ingen föranmälan – det är bara att dyka upp. 
Datum och tid: Varje onsdag kl:10.00 för restaurangutbildningen på Angeredsvinkeln samt varje onsdag kl 13.00 för alla våra utbildningar på Hildedalsgatan. 
Plats: Se adress för respektive utbildning

Visste du att...

De sökande (inskrivna på Arbetsförmedlingen) som har arbetslivserfarenhet inom områdena Restaurang, Bageri, Vård, Bygg, Svets, Elteknik samt CNC, men saknar formell utbildning, har möjlighet att få sina kunskaper validerade.
Läs mer om Validering på Lernia

Öppna/Stäng
{{result.ResultItems.length}}

Hitta Utbildning

Visa resultat som

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta