Kompetensutveckling

Sveriges näringsliv verkar i en värld som är hårt konkurrensutsatt och där kartan på kort tid kan ritas om. Våra många och olika kompetenshöjande utbildningsmöjligheter är till för dig som vill ligga i framkant.

Tre personer i ring pratar

Lernia har kontor på över 100 orter i Sverige. Vi möter våra kunder i den miljö där de dagligen verkar och har gedigen kunskap om vilken kompetens som efterfrågas av svenska företag och organisationer. Därför kan vi också erbjuda utbildningar utifrån marknadens aktuella behov. 

Företagsutbildningar

Företagsanpassade utbildningar innebär att vi skräddarsyr en unik utbildning för just din organisation utifrån vad ni behöver. Ofta kommer vi till din verksamhet och utbildar på plats, vilket gör utbildningen både kostnadseffektiv och lättillgänglig. 
Företagsutbildningar

Öppna kurser för företag

Vi har stor efterfrågan på våra öppna kurser. Exempel på öppna kurser hos Lernia är truck- och traversutbildning, heta arbeten, ESA 14, internationell svetsspecialist IWS, svetsarprövning, lödcertifiering, kylcertifiering, lokalvård och recepthantering. Kurserna är öppna både för företag och privatpersoner att söka.
Öppna kurser

Rekryteringsutbildningar 

Våra rekryteringsutbildningar utgår från konkreta anställningsbehov som identifierats tillsammans med dig som arbetsgivare. Utbildningarna finansieras av Arbetsförmedlingen och är till stor del arbetsplatsförlagda, vilket gör att deltagarna är redo att börja arbeta hos dig direkt efter slutförd utbildning.
Rekryteringsutbildningar

Kompetenskartläggning

Tillsammans genomför vi kartläggningen, och diskuterar därefter eventuella behov och önskemål om utbildning, kompetenshöjning eller rekryteringsbehov för att utveckla din verksamhet på bästa sätt. 
Kompetenskartläggning

Yrkeshögskoleutbildningar för företag

Våra YH-utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet utifrån kompetensbehov på arbetsmarknaden. Du kan ansöka om att starta en utbildning eller vara med och forma en utbildning för att säkra tillgången på kompetens inom ditt område. Utbildningarna finansieras av, och måste godkännas av, Myndigheten för yrkeshögskolan.
Yrkeshögskoleutbildningar

 

Vi hjälper dig med det du behöver!»

Är du arbetsgivare och behöver bemanning eller kompetensutveckling? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan – vi hör av oss inom en timme (måndag-fredag 8-16.30). Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-650 600.

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta