Rekrytera eller hyr vårdpersonal

Behöver du hyra eller rekrytera personal inom vård och omsorg? Som din kompetenspartner hjälper vi dig oavsett om du har ett specifikt behov eller behöver kartlägga vilken kompetens som krävs.

Manlig sjukvårdare

Exempel på kandidater tillgängliga inom vårt nätverk är:

  • Undersköterskor
  • Vårdare
  • Vårdadministratörer

Lernia har ett brett nätverk av kompetenta underskötare, vårdare och vårdadministratörer att hyra eller rekrytera för lång eller kort tid utifrån ditt behov. Tack vare våra utbildningar inom vård har vi den kunskap och de relationer som krävs för att kunna bemanna dagens och framtidens sjukvård.

Våra elever utbildas inom allt från lagar, regler och administrativa läkemedelskunskaper till att arbeta som underskötare och vårdbiträden. Våra kandidater arbetar på sjukhus men också inom kommunal äldrevård, företagshälsovård, skolor eller på privata mottagningar.

Med vår långa erfarenhet av bemanning på svenska storföretag kan vi skräddarsy en lösning utifrån vad just du och din organisation behöver. Vi erbjuder högkvalitativa lösningar och kan ta ansvar för delar av eller hela processen vid en rekrytering. Vi känner även till vilken kompetensutveckling, certifiering och validering som kan krävas i olika sammanhang.

Kontakta oss – vi ringer tillbaka inom en timme! 

Vi hjälper dig med det du behöver!»

Är du arbetsgivare och behöver bemanning eller kompetensutveckling? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan – vi hör av oss inom en timme (måndag-fredag 8-16.30). Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-650 600.

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta