Rekrytera eller hyr HR-kompetens

Behöver du förstärkning inom HR? Lernia har lång och gedigen erfarenhet av bemanning på svenska storföretag och kan erbjuda högkvalitativa lösningar utifrån vad just din verksamhet behöver.

tre personer i ring pratar

En väljoljad HR-avdelning och ett kompetent personalteam som trivs är en viktig del i ett företags framgång. Lernia har ett brett nätverk av professionella kandidater inom HR att hyra eller rekrytera för lång eller kort tid. Vi ger dig snabbt rätt person på rätt plats när det gäller rekrytering, bemanning och personalfrågor.

Som din kompetenspartner kan vi hjälpa dig oavsett om du har ett specifikt behov eller vill kartlägga vilken kompetens som behövs. Vi erbjuder högkvalitativa lösningar och kan ta ansvar för delar av eller hela processen vid en rekrytering. Vi känner även till vilken kompetensutveckling, certifiering och validering som kan krävas i olika sammanhang.

Exempel på kandidater tillgängliga inom vårt nätverk är:

  • HR-specialister
  • Personaladministratörer

 Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Vi hjälper dig med det du behöver!»

Är du arbetsgivare och behöver bemanning eller kompetensutveckling? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan – vi hör av oss inom en timme (måndag-fredag 8-16.30). Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-650 600.

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta