Rekrytera/hyr kompetens inom ekonomi

Söker du redovisningsekonomer, ekonomiassistenter eller andra kandidater inom ekonomi? Med vår långa erfarenhet av bemanning på svenska storföretag kan vi skräddarsy en lösning utifrån vad just du och din organisation behöver.

Man vid dator

Ekonomi är ett mångsidigt område som ingår i alla delar av en organisation, och är en stor del av en verksamhets framgångsfaktor. Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag, och har ett stort nätverk av kompetenta kandidater som snabbt kan hyras eller rekryteras för kort eller lång tid utifrån dina önskemål. Tack vare våra utbildningar inom redovisning och ekonomi har vi den kunskap och de relationer som krävs för att kunna bemanna dagens och framtidens organisationer.

Exempel på kandidater tillgängliga inom vårt nätverk är:

  • Redovisningsekonomer
  • Löneassistenter
  • Redovisningsansvariga
  • Ekonomiassistenter

Som din kompetenspartner hjälper vi dig oavsett om du har ett specifikt behov eller behöver kartlägga vilken kompetens som krävs. Vi erbjuder högkvalitativa lösningar och kan ta ansvar för delar eller hela processen vid en rekrytering. Vi känner även till vilken kompetensutveckling, certifiering och validering som kan krävas i olika sammanhang.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Vi hjälper dig med det du behöver!»

Är du arbetsgivare och behöver bemanning eller kompetensutveckling? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan – vi hör av oss inom en timme (måndag-fredag 8-16.30). Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-650 600.

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta