Rekrytering för alla behov

Söker du nästa stjärna till din organisation? Vi brinner för att snabbt och träffsäkert hitta rätt person till rätt plats utifrån vad du behöver. Välj mellan de tre olika rekryteringstjänsterna Small, Medium och Large

Vi vet att alla har olika anledningar att vilja ha stöd av ett rekryteringsföretag vid nyanställningar – allt från en önskan om att spara värdefull tid till en hög tillit till våra kunniga rekryterares kompetens. Vi vet också att alla vill vara delaktiga i olika grad i processen. Därför kan du hos oss välja olika alternativ. 

Med paketet Small har du hand om hela intervjuförfarandet själv, men kan lämna en stor del av administrationen till oss. Med Medium får du hjälp med hela rekryteringsprocessen, men gör den sista intervjun med de kandidater vi valt ut. Med Large får du allt – från hela processen till färdighetstester och garanti på 3 månader.

 


Vill du boka direkt? Fyll i formuläret nedan – vi ringer upp dig inom en timme. 
Vill du veta mer? Läs mer om vår rekryteringsprocess eller om hur vi jobbar som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag


 

Vi hjälper dig med det du behöver!»

Är du arbetsgivare och behöver bemanning eller kompetensutveckling? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan – vi hör av oss inom en timme (måndag-fredag 8-16.30). Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-650 600.

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta