Behöver du hyra personal?

Lernia erbjuder bemanning inom de flesta branscher. I vårt nätverk finns allt från produktionsplanerare och svetsare till ekonomiassistenter och HR-specialister att hyra in.

Kvinna med mörkt hår som ser in i kameran

Som ett av Sveriges ledande företag inom bemanning hyr vi ut personal på alla nivåer, såväl yrkesarbetare som tjänstemän och akademiker, i hela Sverige. Tillsammans kartlägger vi dina behov och våra kvalitetssäkrade processer säkerställer att du får rätt medarbetare på rätt plats i din verksamhet.

Vi hjälper dig till exempel vid:

  • Arbetstoppar
  • Säsongsvariationer
  • Konjunktursvängningar
  • Plötsligt ökad efterfrågan
  • Föräldraledighet
  • Sjukfrånvaro

Vi sparar din tid genom att ta hand om hela tillsättningen. 

Konsulten arbetar hos er, men är anställd av oss.

Vi tar ansvar för arbetsgivaravgifter, sjuklön och semesterersättning, vilket möjliggör för dig som kund att sänka era fasta kostnader. Vi tar även hand om administrativ hantering som exempelvis löneutbetalningar, semesterplanering, varsel/uppsägning och medarbetarsamtal. Alla våra anställda har rätt till fem veckors semester, garantilön och friskvårdsbidrag.

Lernia – ett auktoriserat bemanningsföretag

Lernia är medlem i arbetsgivarorganisationen Almega, Bemanningsföretagen. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Läs mer om auktorisationsvillkoren - öppnas i nytt fönster

Vi hjälper dig med det du behöver!»

Är du arbetsgivare och behöver bemanning eller kompetensutveckling? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan – vi hör av oss inom en timme (måndag-fredag 8-16.30). Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-650 600.

Offert

Offertförfrågan

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta